Sou aquí: Inici Projectes de ciutat Mestres i professionals de l’educació Benvinguda als mestres nous de la ciutat

Benvinguda als mestres nous de la ciutat

Descripció del projecte

imatge mestres nous

A l’inici de cada curs escolar, la Regidoria d’educació du a terme una jornada d’acollida i benvinguda als i les mestres que comencen a treballar als centres d’educació infantil, primària i secundària de la ciutat.


Durant la sessió, es fa una presentació dels diferents projectes, recursos i serveis que l’Ajuntament de Vic posa a disposició dels centres educatius per tal de donar suport a la tasca que aquests duen a terme al llarg de l’any.


Emmarcats dins el Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) i el Pla Educatiu d’Entorn (PEEV), tenen l’oportunitat de conèixer els projectes que actualment la Regidoria d’Educació està duent a terme als centres de la ciutat relacionats amb la millora de la tasca educativa, la igualtat d’oportunitats, el suport a les famílies, el reconeixement, suport i formació a mestres i professional, el Patrimoni i coneixement de la ciutat, així com aquells projectes compensatoris o de suport per alumnes amb dificultats.


Alhora, s’aprofita la sessió per tal d’explicar els centres propis de l’Ajuntament com ara l’Aula de Formació Continuada, la Farinera – Centre d’Arts Visuals, l’Escola de Música i Conservatori de Vic, les Escoles Bressol Municipals i l’Oficina Municipal d’Escolarització, serveis que es posen també a disposició dels centres educatius de la ciutat.


La jornada va finalitza amb un agraïment als nous mestres, tot convidant-los a utilitzar els recursos i serveis que l’Ajuntament posa a la seva disposició.

 

Objectius

  • Donar la benvinguda als mestres que comencen a treballar a les escoles bressol, llars d’infants, escoles d’infantil, primària i secundària de la ciutat
  • Donar a conèixer els recursos, projectes i serveis que l’Ajuntament posa a disposició dels centres educatius i professorat de la ciutat

 

Destinataris

Mestres que inicien la seva tasca educativa a la ciutat (a l’inici de curs escolar)

 

Centres educatius participants

Tots els centres educatius de la ciutat (escoles bressol, educació infantil, primària i secundària)

 

Més informació

Catàleg de recursos i serveis municipals adreçats als centres educatius de Vic


 

Altres projectes adreçats a mestres i professionals de l'educació

 

Accions del document

  • IMPULSVIC
  • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
  • CREACCIÓ
  • VIALNET
  • RASESVIC
  • VICVERD
  • MINSVIC

Carregant...