Sou aquí: Inici PROJECTES-PUBLICACIONS Projecte de nova urbanització de les rambles de Vic
Àrea de Territori
Plaça de Don Miquel de Clariana, 5

Casa Masferrer

 

Tel: 93 886 21 00
Fax: 93 889 23 70
urbanisme@vic.cat

 

Horari d'atenció al públic:
de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h


Horari de visita amb els tècnics:
hores convingudes

 

 

Projecte de nova urbanització de les rambles de Vic

El projecte de nova urbanització de les rambles serà una de les principals actuacions del Pla de barris del centre històric i la Calla de Vic.

 

Aquest projecte s’ha realitzat mitjançant un procés participatiu, en què el veïnat, les entitats, les escoles i la ciutadania de Vic van proposar els USOS de les noves rambles. El procés es va iniciar al mes de setembre de l’any 2011 i s’hi han implicat directament més de cinc-centes persones, tot i que indirectament han disposat d’informació del procés unes 1250.

 

L’equip tècnic d’urbanisme ha realitzat el projecte basant-se en criteris tècnics i en les propostes recollides en el procés de participació. Així, el projecte planteja una actuació integral en tot l’àmbit de les rambles de Vic, en el que es proposen noves alineacions de voreres donant prioritat als vianants, limitació de trànsit de vehicles en un únic carril de circulació en quasi tot l’àmbit, substitució i replantat de part de l’arbrat, substitució de tot el sistema d’enllumenat i gran part dels serveis, i creació d'abundants zones verdes mantenint tota la zona d’estacionament i càrrega i descàrrega existent en l’actualitat.

 

Consultant el document adjunt podeu accedir a informació més detallada sobre el projecte així com a imatges que simulen com quedarà l'obra quan hagi finalitzat.
Accions del document

  • IMPULSVIC
  • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
  • CREACCIÓ
  • VIALNET
  • RASESVIC
  • VICVERD
  • MINSVIC

Carregant...