Sou aquí: Inici Medi Ambient Medi Natural Activitats amb risc d'incendi forestal

Activitats amb risc d'incendi forestal

Per poder fer foc en terrenys forestals a Catalunya, s'han de fer els següents tràmits.

Per poder fer foc en terrenys forestals a Catalunya, s'han de fer els següents tràmits:

 

Durant el període comprès del 16 d'octubre al 14 de març, les persones que tinguin previst fer foc en els terrenys forestal de Catalunya (segons article 2 de la Llei 6/1998 de 30 de març), i a la franja de 500 metres que els envolta, han de comunicar-ho prèviament (ORDRE MAB/62/2003 del 13 de febrer), adreçant-se a l'ajuntament i adjuntant a un instància genèrica el següent document, Comunicació de crema.  

 

Durant el període del 15 de març al 15 d'octubre, queda totalment prohibit en els terrenys forestals i en la franja de 500 metres que els envolta, encendre foc per a qualsevol tipus d'activitat, llençar objectes encesos, abocar escombraries o restes  vegetals i industrials de qualsevol mena, llençar coets o focs d'artifici i la utilització de bufadors.

Amb tot, el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural pot autoritzar de manera extraordinària, realitzar determinats treballs i activitats que suposen un risc d'incendi.

Per sol·licitar fer foc durant aquest període, s'ha de presentar a l'ajuntament una instància genèrica adjuntant el següent document, sol·licitud per activitats amb risc d'incendi forestal.

 

Per tots dos tràmits i és imprescindible que el sol·licitant faciliti un número de telèfon mòbil i especifiqui els dies concrets que realitzarà l'activitat així com en les hores que ho farà.

Accions del document

  • IMPULSVIC
  • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
  • CREACCIÓ
  • VIALNET
  • RASESVIC
  • VICVERD
  • MINSVIC

Carregant...